Vše co děláme, děláme s láskou k tradici. Našim cílem je stát se regionálním pivovarem a dodávat pivo do restaurací v okolí. Vaříme živé a zdravé pivo všech pivních stylů podle původních receptur. Ctíme originální postupy vaření piva bez pasterace a filtrace. Používáme suroviny z regionu, čím se snažíme podpořit rozvoj místních firem. Dalším z našich cílů je umožnit všem nahlédnout a seznámit s procesem výroby. Provádíme exkurze s komentovanou prohlídkou pro malé i velké skupiny. Chováme se ekologicky a prodáváme pivo v zálohovaných PET obalech, které poté řádně recyklujeme. Podílíme se na různých projektech v regionu a pomáháme v rozvoji začínajícím nebo již zaběhlým podnikatelům a firmám. V našem hostinci najdete příjemnou atmosféru a rodinné zázemí. Vaříme českou i zahraniční kuchyni v moderním pojetí a nebojíme se nových trendů v gastronomii. K jednotlivým druhům piv ladíme i jídlo, které doplní charakteristickou chuť každého piva. A protože co navaříme, to si taky sníme, vaříme z čerstvých a sezónních surovin tak, jak nám to chutná. Hostinec je zasazen do venkovského prostředí bývalého hospodářského dvora. V létě můžete posedět na zahrádce a v zimě v útulném interiéru u teplých kamen.
Více >>